Veiligheid

Veilig wonen

Onafhankelijk zijn en zelf uw beslissingen nemen. Zelfstandig wonen, in alle privacy, met zo weinig mogelijk zorgen. Maar wel met alle voorzieningen, faciliteiten en contacten in de buurt die u nodig heeft. Op de momenten dat u daar zélf voor kiest. Nu en in de toekomst. Een geruststellende gedachte? Dan is wonen in Beeckestein misschien wel iets voor u.

Aandacht voor veiligheid in Beeckestein

Eén van de voordelen van wonen in een serviceflat is de veiligheid. Beeckestein heeft optimale veiligheid hoog in het vaandel staan. We zorgen voor een uitstekende brandveiligheid en houden ook de overige veiligheid van onze bewoners nauwlettend in de gaten. Onder andere via zeer gebruiksvriendelijke en vernuftige persoonsgebonden- en appartementgebonden apparatuur en natuurlijk door de inzet van onze medewerkers.

Alle ingangen zijn beveiligd door middel van videocamera’s.

Via de huistelefoon / videofoon kan de bewoner op een beeldschermpje zien wie er beneden in de hal aanbelt. Als het ‘goed volk’ is wordt pas toegang verleend tot het gebouw. Uw eigen voordeur vormt een tweede barrière voor ongewenst bezoek. Vanuit het appartement kunt u directe contact opnemen met de receptie. Mocht het nodig zijn dan kunt u een abonnement op alarmopvolging nemen via derden.

Bij het personeel van Beeckestein bent u in vertrouwde handen

Beeckestein mag zich een prettige werkgever noemen. Het personeel werkt er doorgaans geruime tijd. Hierdoor is de onderlinge betrokkenheid tussen het personeel en de bewoners heel groot. Doordat bewoners de personeelsleden goed kennen, is de drempel om even hulp te vragen laag. Of het nu gaat om het repareren van een kapot strijkijzer, een lampje dat vervangen moet worden of een formulier dat ingevuld moet worden: er is altijd wel iemand in de buurt die even kan helpen.

U kunt uw wensen telefonisch of schriftelijk kenbaar maken bij de receptie, van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 12.00 uur.

Een aanvulling op het personeel werkzaam bij Beeckestein vormen de medewerkers van de Thuiszorg, die met een vast team medewerkers in Beeckestein actief zijn. U hoeft er dus niet bang voor te zijn, dat steeds een ander u komt verzorgen. U kent de medewerkers al, voordat u ze nodig heeft! Mocht u plotseling hulp nodig hebben, dan kan dat via de thuiszorg geregeld worden.