Serviceflat

Comfortabele appartementen

De gunstige ligging van Beeckestein en het gebouw met zijn comfortabele appartementen maken dit tot een aangenaam en veilig woonoord.

De groene rustige buurt aan de rand van de historische stad Deventer is één van de kenmerken, die Beeckestein tot een geliefde woonomgeving maken. Samen met het gebouw en de appartementen, die u een aangename en veilige plek bieden om te wonen.

Bekende architect

Het gebouw uit 1974 is ontworpen door de bekende architect Rein F. Fledderus uit Rotterdam. Een ontwerper van andere gebouwen met naam, zoals de Doelen in Rotterdam en de Jaarbeurs in Utrecht.

Twee-, drie- en vierkamerappartementen

Beeckestein telt in totaal 110 appartementen met twee, drie of vier kamers. Elk appartement omvat in ieder geval een hal, woonkamer, slaapkamer, keuken, bijkeuken, complete badkamer, toilet, , balkon en voldoende bergruimte. Elk appartement beschikt over een berging op de woonetage en nog een extra afsluitbare berging op de 1ste etage. Beeckestein is noord-zuid gebouwd, waardoor ieder appartement veel zonlicht vangt. Vanuit het appartement kunt u met een directe verbinding contact opnemen met de receptie. Via de huistelefoon (videofoon) kunt u ook de centrale toegangsdeur openen. U kunt uw bezoek zien vanuit uw woning. Er zijn twee personenliften en één goederenlift. Er is voldoende parkeerruimte op het terrein en een inpandige fietsenstalling. In de parkeergarage kunt u een parkeerplaats kopen of huren.

Duurzaam en waardevast

Dankzij goed onderhoud en tijdige renovaties behouden de appartementen hun waarde. Door een zuinig beheer zijn wij erin geslaagd reservefondsen op te bouwen voor het onderhoud van gebouw en inrichting. Dat betekent dat de kwaliteit van de voorzieningen ook in de toekomst is gewaarborgd.

Woongenoegen

Beeckestein staat landelijk bekend als een aangenaam en comfortabel woonoord. Geborgenheid, veiligheid en zelfstandigheid zijn belangrijke eigenschappen die bijdragen aan het woonplezier.