Omgeving

Ligging

De ligging van Serviceflat Beeckestein biedt modern comfort in een rustieke omgeving. Beeckestein ligt in een rustige buitenwijk van Deventer op loopafstand van twee winkelcentra. Bovendien ligt er een prachtig park aan de overzijde van de Laan van Borgele. Met de bushalte voor de deur is het centrum van Deventer binnen 10 minuten te bereiken. Op het terrein staat een brievenbus van TNT-post. De natuur is dichtbij en er zijn golfbanen en sportaccommodaties in de buurt.

Het gebouw van Beeckestein is onder architectuur gebouwd. Door de Noord-Zuid ligging van het gebouw, hebben alle appartementen of ‘s ochtends of ‘s middags zon.

Deventer: Gastvrije Hanzestad

Deventer is een oude Hanzestad, met uitstekende verbindingen met de rest van Nederland. Zowel per auto, als met het openbaar vervoer, bent u praktisch binnen l uur waar u wezen wilt. Waar dan-ook in Nederland. De oude Hanze historie vindt u terug in de perfect gerestaureerde binnenstad van Deventer. In de Middeleeuwen was Deventer een belangrijk centrum van handel en cultuur. Het Bergkwartier, De Waag en de opvallende Lebuïnustoren zijn de meest in het oog springende overblijfselen van dit roemrijke verleden.Op dit moment is Deventer een belangrijke industriestad, waar ook de dienstverlenende sector zich steeds sterker ontwikkelt. Daarnaast is Deventer altijd een centrum van onderwijs, cultuur, volksgezondheid, groothandel en detailhandel geweest. De markt op vrijdag en zaterdag zorgt voor leven in de brouwerij.

Daarnaast worden er regelmatig evenementen georganiseerd, zoals het Dickens Festijn en de boekenmarkt, die landelijke bekendheid genieten. De gezellige binnenstad bevat een keur aan kleinere en grotere winkels. Deventer heeft ook op cultureel gebied het nodige te bieden. Naast de schouwburg zijn er een aantal kleinere filmhuizen en theaters die zorgen voor een gevarieerd aanbod. Daarnaast bevat de stad de nodige musea, galeries en restaurants. Kortom: Deventer is een bruisende stad aan de IJssel, waar u zich snel thuis zult voelen

.