Route

Routeplanner naar Serviceflat Beeckestein


Grotere kaart weergeven

MET DE BUS vanaf het station naar Beeckestein:

U verzoekt de chauffeur te stoppen bij de halte Beeckestein (= kruising Laan van Borgele – Lebuïnuslaan). Vanaf het station naar Beeckestein rijdt lijn 2 tussen 08.00 uur en 18.00 uur iedere 30 minuten.

MET DE AUTO vanaf de A-1 richting Deventer:

U komt van de A-1 afslag Deventer. U rijdt dan (richting Deventer) op de Zutphenseweg. Nadat u de verkeerslichten bent gepasseerd, volgt u het bord “DOORGAAND VERKEER”.
U rijdt nu op de rondweg N348 van Deventer richting Beeckestein eerst langs het industriegebied. Vervolgens verandert deze weg enige malen van naam.
Hoewel er veel verkeer regelmatig links- en rechtsaf slaat, blijft u gewoon rechtdoor rijden. U passeert vele kruisingen.
Aan het einde van de Lebuïnuslaan ziet u aan de linkerzijde na een sportveld het in gele steen opgetrokken gebouw. Vervolgens gaat u op de rotonde linksaf de Laan van Borgele op en rijdt u het bezoekers parkeerterrein op naar de hoofdingang.

DE AUTO vanaf Raalte:

Bij het eerste stoplicht rechtsaf. Doorrijden tot het volgende stoplicht, hier weer rechtsaf. Doorrijden tot u aan de linkerzijde het in gele steen opgetrokken gebouw ziet. Vervolgens gaat u op de rotonde linksaf de Laan van Borgele op en rijdt u het bezoekers parkeerterrein op naar de hoofdingang.

Komt u met het openbaar vervoer kijk dan op www.9292ov.nl